Opslagcontainer verhuur IJsselstein

Wij bieden de perfecte oplossing voor uw opslagbehoeften, met betrouwbaarheid en flexibiliteit als kernwaarden. U kunt kiezen uit diverse formaten en opties, zoals containerverhuur in IJsselstein of bij onze eigen locatie. Onze containers zijn van topkwaliteit, duurzaam, veilig en waterdicht, waardoor uw eigendommen beschermd blijven tegen alle weersomstandigheden. Een opslagcontainer huren doen wij voor particulieren én voor de zakelijke markt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Of u nu gaat verhuizen of op zoek bent naar extra opslagruimte, wij staan klaar om u te assisteren. Aarzel niet en vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan voor containerverhuur in IJsselstein. Binnen 48 uur kunt u een reactie van ons verwachten.

 • Binnen 48 uur bericht!
 • Op- en afbouw + transport
 • Haal- en brengservice van gekochte of gehuurde artikelen
 • Goede klantenservice
Container huren in

Mogelijkheden voor een opslagcontainer huren

4m verhuurbox 16m3 8m2

Prijs vanaf € 2.86 ex btw per kalenderdag Prijs vanaf € 20,- ex btw per week. (transport vanaf € 0,70 ex btw p/km.) We hanteren een minimale huur van 4 weken als starttarief voor onze containers, ongeacht de duur van uw huurperiode. Elke week langer dan 4 weken worden per week berekend. Containers huren voor bedrijven en particulieren. Afhalen of leveren is geen probleem.

3m verhuurbox 15m3 6m2

Prijs vanaf € 2.14 ex btw per kalender dag. Prijs vanaf € 15,- ex 21% btw per week. We hanteren een minimale huur van 4 weken als starttarief voor onze containers, ongeacht de duur van uw huurperiode. Elke week langer dan 4 weken worden per week berekend. Transport vanaf € 0,70 ex btw p/km. Containers huren voor bedrijven en particulieren. Afhalen of leveren is geen probleem. Speciale verzoeken kunnen ook via de offerte ingestuurd worden!

8ft opslagcontainer 10m3 5m2

Prijs vanaf € 20,- ex 21% btw per week. (transport vanaf € 2,50 ex btw p/km. af depot) Afmetingen: extern 2438x2200x2260mm 9.82m3 Containers huren voor bedrijven en particulieren. Afhalen of leveren is geen probleem. Diverse toegangsopties mogelijk! Speciale verzoeken kunnen aan uw offerte aanvraag toegevoegd worden!

10ft opslagcontainer 16m3 7m2

 • Oppervlakte van 7m², inhoud van 16m³
 • Staat gelijk aan 160 autobanden, 16 wasmachines of 144 verhuisdozen
 • Vanaf € 22,- ex. 21% btw per week
 • Starttarief staat gelijk aan een huurperiode van 4 weken
 • Vrijblijvende offerte binnen 48 uur

20ft opslagcontainer 33m3 14m2

 • Afmetingen lengte 6x2,4m Oppervlakte van 14m², inhoud van 33m³
 • Volume staat ongeveer gelijk aan 480 autobanden, 48 wasmachines of 432 verhuisdozen
 • Vanaf € 20,- ex. 21% btw per week
 • Korte huur ook mogelijk wij berekenen als tarief 4 weken totaal.
 • Vrijblijvende offerte op werkdagen binnen 48 uur.

40ft opslagcontainer 67.8m3 28m2

Prijs vanaf € 30,- ex 21% btw per week. (transport vanaf € 2,50 ex btw p/km. af depot). afmetingen: extern 12192x2438x2591mm 67.8m3 Containers huren voor bedrijven en particulieren. Afhalen of leveren is geen probleem. Diverse toegangsopties mogelijk! Speciale verzoeken kunnen aan uw offerte aanvraag toegevoegd worden!

Container huren via Verhuurbox.nl

Verhuurbox.nl is onderdeel van Vliet Bouwmaterieel B.V. uit IJsselstein en is werkzaam in heel Nederland. Naast de transport en verhuur van opslagcontainers bieden wij nog tal van andere diensten. Wij ontzorgen in de breedste zin en dit is niet geheel in 1 website te vangen. Dus denk ruim en bespreek met ons de verdere mogelijkheden. Wij helpen u uiteraard graag bij het huren van een container in Utrecht.

Welke maat container heb ik nodig?

Tijdens een renovatie, verhuizing of het opslaan van materiaal is het kiezen van de juiste maat opslagcontainer een belangrijke stap in het opslaan van spullen. Bij Verhuurbox.nl bieden we meerdere maten containers van 10m³, 15m³, 16m³, 33m³ en 67.8m³. Maak een lijst van alle grote meubels, grote items en apparatuur en bekijk hoeveel spullen u wilt opslaan. Hierbij is het ook verstandig om te denken aan de vorm van de meubels of spullen, omdat hiervoor een andere hoogte of breedte van toepassing is. Overweeg hierbij ook hoe vaak u spullen uit de container nodig heeft en of u hier bijvoorbeeld extra loopruimte voor nodig heeft. Wilt u een container huren in IJsselstein of wilt u meer advies over welke maat het beste is voor uw situatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder!

Container afmetingen

We bieden bij Verhuurbox.nl containers in verschillende afmetingen van 10m³ tot en met 67.8m³. Om zo efficiënt mogelijk om te gaan met de ruimte is het belangrijk dat u goed weet wat u in de container wilt opslaan. U kunt de kleinste afmeting gebruiken voor het tijdelijk opslaan van verhuisdozen of kratten. Dit is bijvoorbeeld handig als u een tijdelijke renovatie aan uw huis heeft of als u gaat verbouwen. De grootste opslag container kunt u gebruiken om een zo goed als volledige inboedel in op te slaan. Wilt u advies, of hulp bij het kiezen van een formaat? Neem geheel vrijblijvend contact op en we bespreken samen uw situatie.

demontabele container kopen
Container huren

Opslag container thuis

Een opslag container kan dienen als tijdelijke opbergoplossing. Bijvoorbeeld voor als u gaat verhuizen of een tijdelijke opslag voor spullen nodig hebt tijdens een renovatie of verbouwing. Doordat de opslagcontainers waterbestendig zijn en gemaakt zijn van roestvrij staal zullen uw waardevolle spullen goed beschermd zijn. Bovendien zal door de zinklaag van het gegalvaniseerde staal de container niet gaan roesten, ongeacht hoe lang u de container huurt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw waardevolle spullen als deze in de container liggen opgeslagen. Zeecontainers worden bij u thuis afgeleverd, maar verhuurboxen kunnen ook gemonteerd of gedemonteerd bij ons afgehaald worden. Hierdoor bent u flexibel in het halen, monteren, demonteren en terug brengen van de opslagcontainer. Doordat deze volledig te demonteren zijn kunt u deze meenemen in een aanhanger en thuis eenvoudig opbouwen. Wij snappen als geen ander dat u uw waardevolle spullen goed beveiligd wilt hebben. Daarom bieden wij ook extra beveiligingsmogelijkheden, zoals: een inbraak vertragende stang, een offshore grade pinslot of een smartlock. Wilt u een opslagcontainer huren in Utrecht of meer weten over de beveiligingsmogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen!

Heb ik een vergunning nodig?

Het is in de meeste gevallen niet nodig om een vergunning aan te vragen voor een tijdelijke opslagcontainer. Wilt u de container op de openbare weg of op een parkeerplaats zetten? Het is dan verstandig om contact op te nemen met de gemeente over de regelgeving hiervan. Daarnaast is het ook netjes om bij de buren aan te geven dat er een container geplaatst gaat worden. Leg aan uw buren uit hoe lang de container zal blijven staan en waarom u deze nodig heeft. U voorkomt hiermee hinder tijdens uw verhuizing of verbouwing. Wilt u een Opslagcontainer huren in IJsselstein of meer weten over de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op!

Offerte tool

Onze website dient als offerte tool. U kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn. Na het invullen en opsturen van de aanvraag ontvangt u binnen 48 uur een offerte op maat. Heeft u vragen of staat uw wens er niet tussen omtrent het huren van een opslagcontainer neem dan contact met ons op!

Verdere dienstverlening en mogelijkheden

Van Vliet Bouwmaterieel B.V. voorheen Technische Bouwservice houdt zich o.a. bezig met de volgende service gerelateerde zaken.

 • Een kantoorunit huren 
 • Reparatie van gereedschap en andere materialen
 • Keuren van Ladders, Trappen en Rolsteigers volgens NEN 2484, NEN-EN 1004 en EN 1147
 • Keuren van Elektrische Arbeidsmiddelen volgens NEN 3140
 • Haal- en brengservice van gekochte of gehuurde artikelen
 • Op- en afbouw + transport
 • Modificaties aan containers

Heeft u een vraag, gebruik dan dit formulier.

Heeft u een snelle vraag? Bel dan +31 (0)30 – 6880 200