Container huren in Utrecht

Wij zijn dé oplossing voor uw opslag behoeften: betrouwbaar en flexibel. Wij bieden verschillende afmetingen en mogelijkheden, denk aan het huren van een container in Utrecht of bij ons op locatie. Onze containers zijn duurzaam, veilig en waterdicht, uw eigendommen zullen dus beschermd blijven tegen alle weersomstandigheden. De prijs doet niets af aan de kwaliteit. Of u nu gaat verhuizen of een container wil huren voor opslag, wij helpen u verder. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe een opslag container huren in Utrecht uw opslagproblemen oplost! U ontvangt binnen 48 uur een bericht van ons.

 • Binnen 48 uur bericht!
 • Op- en afbouw + transport
 • Haal- en brengservice van gekochte of gehuurde artikelen
 • Goede klantenservice

Mogelijkheden in Utrecht

4m verhuurbox 16m3 8m2

Prijs vanaf € 2.86 ex btw per kalenderdag Prijs vanaf € 20,- ex btw per week. (transport vanaf € 0,70 ex btw p/km.) We hanteren een minimale huur van 4 weken als starttarief voor onze containers, ongeacht de duur van uw huurperiode. Elke week langer dan 4 weken worden per week berekend. Containers huren voor bedrijven en particulieren. Afhalen of leveren is geen probleem.

3m verhuurbox 15m3 6m2

Prijs vanaf € 2.14 ex btw per kalender dag. Prijs vanaf € 15,- ex 21% btw per week. We hanteren een minimale huur van 4 weken als starttarief voor onze containers, ongeacht de duur van uw huurperiode. Elke week langer dan 4 weken worden per week berekend. Transport vanaf € 0,70 ex btw p/km. Containers huren voor bedrijven en particulieren. Afhalen of leveren is geen probleem. Speciale verzoeken kunnen ook via de offerte ingestuurd worden!

8ft opslagcontainer 10m3 5m2

Prijs vanaf € 20,- ex 21% btw per week. (transport vanaf € 2,50 ex btw p/km. af depot) Afmetingen: extern 2438x2200x2260mm 9.82m3 Containers huren voor bedrijven en particulieren. Afhalen of leveren is geen probleem. Diverse toegangsopties mogelijk! Speciale verzoeken kunnen aan uw offerte aanvraag toegevoegd worden!

10ft opslagcontainer 16m3 7m2

 • Oppervlakte van 7m², inhoud van 16m³
 • Staat gelijk aan 160 autobanden, 16 wasmachines of 144 verhuisdozen
 • Vanaf € 22,- ex. 21% btw per week
 • Starttarief staat gelijk aan een huurperiode van 4 weken
 • Vrijblijvende offerte binnen 48 uur

20ft opslagcontainer 33m3 14m2

 • Afmetingen lengte 6x2,4m Oppervlakte van 14m², inhoud van 33m³
 • Volume staat ongeveer gelijk aan 480 autobanden, 48 wasmachines of 432 verhuisdozen
 • Vanaf € 20,- ex. 21% btw per week
 • Korte huur ook mogelijk wij berekenen als tarief 4 weken totaal.
 • Vrijblijvende offerte op werkdagen binnen 48 uur.

40ft opslagcontainer 67.8m3 28m2

Prijs vanaf € 30,- ex 21% btw per week. (transport vanaf € 2,50 ex btw p/km. af depot). afmetingen: extern 12192x2438x2591mm 67.8m3 Containers huren voor bedrijven en particulieren. Afhalen of leveren is geen probleem. Diverse toegangsopties mogelijk! Speciale verzoeken kunnen aan uw offerte aanvraag toegevoegd worden!

Container huren via Verhuurbox.nl

Verhuurbox.nl is onderdeel van Vliet Bouwmaterieel B.V. uit IJsselstein en is werkzaam in heel Nederland. Naast de transport en verhuur van opslagcontainers bieden wij nog tal van andere diensten. Wij ontzorgen in de breedste zin en dit is niet geheel in 1 website te vangen. Dus denk ruim en bespreek met ons de verdere mogelijkheden. Wij helpen u uiteraard graag bij het huren van een container in Utrecht.

Welke afmetingen heb ik nodig?

Tijdens een verhuizing, renovatie of het opslaan van materiaal is het kiezen van de juiste grootte opslagcontainer een belangrijke stap in het opslaan van spullen. Wij bieden bij Verhuurbox.nl in meerdere groottes containers van 10m³, 15m³, 16m³, 33m³ en 67.8m³. Maak voor uzelf een lijst van alle grote apparatuur, meubels en grote items en bekijk de totale hoeveelheid die u wilt opslaan. Het is hierbij ook verstandig om te denken aan de vorm van de meubels of spullen, omdat hier een andere afmeting voor van toepassing kan zijn. Hierbij moet u ook overwegen hoe vaak u spullen nodig heeft uit de container en of u hier extra loopruimte voor nodig heeft. Wilt u een container huren in Utrecht of wilt u meer informatie over welke afmeting het beste geschikt is voor uw situatie? Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u verder!

Container afmetingen

Bij Verhuurbox.nl bieden we containers in verschillende afmetingen van 10m³ tot en met 67.8m³. Om zo gunstig mogelijk om te gaan met de ruimte is het belangrijk dat u goed weet wat u in de container wilt gaan opslaan. De kleinste container kunt u gebruiken voor het tijdelijk opslaan van verhuisdozen en kratten. Dit is handig als u een tijdelijke renovatie aan uw huis heeft of als u gaat verbouwen. De grootste container is te gebruiken voor het opslaan van een volledige inboedel. Wilt u hulp bij het kiezen van een formaat of wilt u advies? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en we bespreken samen uw situatie.

demontabele container kopen
Container huren

Opslag container thuis

Een opslagcontainer kan dienen als een tijdelijke oplossing voor het opbergen van spullen. Bijvoorbeeld voor als u gaat verhuizen, gaat verbouwen, gaat renoveren of een tijdelijke opslag voor spullen. Doordat de opslagcontainers zijn gemaakt van roestvrij staal zullen ze uw waardevolle spullen goed beschermen en zijn de containers waterbestendig. Door de zinklaag van het gegalvaniseerde staal zal de container bovendien niet gaan roesten, ongeacht hoe lang u de container in gebruik heeft. Als uw waardevolle spullen in de container liggen opgeslagen hoeft u zich hierover dus geen zorgen te maken. Zeecontainers worden bij u thuis afgeleverd, maar verhuurboxen kunnen ook gemonteerd of gedemonteerd bij ons afgehaald worden. Hierdoor bent u flexibel in het halen, monteren, demonteren en inleveren van uw verhuurbox. Doordat de containers volledig te demonteren zijn kunt u deze in een aanhanger meenemen en thuis gemakkelijk opbouwen. Wij snappen als geen ander het belang van beveiliging als het gaat om waardevolle spullen. Daarom bieden wij ook extra beveiligingsmogelijkheden, zoals: een offshore grade pinslot, een inbraak vertragende stang of een smartlock. Wilt u een opslagcontainer huren in Rotterdam of meer weten over de beveiligingsopties kunt u gerust contact met ons opnemen!

Heb ik een vergunning nodig?

In de meeste gevallen is het niet nodig om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een tijdelijke opslagoplossing. Wilt u de container plaatsen op de openbare weg of op een parkeerplaats? Dan is het verstandig om contact op te nemen met de gemeente over de regelgeving hiervan. Het is daarnaast ook netjes om aan de buren te laten weten dat er een container geplaatst zal worden. Leg uit hoe lang de container zal blijven staan en waarom u deze plaatst. Hiermee voorkomt u hinder tijdens uw verhuizing of verbouwing. Wilt u een container huren in Amersfoort of meer weten over de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op!

Offerte tool

Onze website dient als offertetool. U kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn. Na het invullen en opsturen van de aanvraag ontvangt u binnen 48 uur een offerte op maat. Heeft u vragen of staat uw wens er niet tussen omtrent het huren van een opslagcontainer neem dan contact met ons op.

Verdere dienstverlening en mogelijkheden

Van Vliet Bouwmaterieel B.V. voorheen Technische Bouwservice houdt zich o.a. bezig met de volgende service gerelateerde zaken.

 • Een kantoorunit huren 
 • Keuren van Ladders, Trappen en Rolsteigers volgens NEN 2484, NEN-EN 1004 en EN 1147
 • Op- en afbouw + transport
 • Keuren van Elektrische Arbeidsmiddelen volgens NEN 3140
 • Reparatie van gereedschap en andere materialen
 • Haal- en brengservice van gekochte of gehuurde artikelen
 • Modificaties aan containers

Heeft u een vraag, gebruik dan dit formulier.

Heeft u een snelle vraag? Bel dan +31 (0)30 – 6880 200