Container huren in Amersfoort

Of u nu op zoek bent om een container te huren in Amersfoort of bij ons op locatie, wij bieden verschillende afmetingen en mogelijkheden. Een opslag container huren doen wij voor particulieren én voor de zakelijke markt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze containers staan garant voor duurzaamheid en veiligheid. Daarnaast zijn ze waterdicht. Bekijk onze verschillende producten en vraag heel gemakkelijk een offerte aan. U ontvangt binnen 48 uur een bericht van ons.

 • Binnen 48 uur bericht!
 • Goede klantenservice
 • Haal- en brengservice van gekochte of gehuurde artikelen
 • Op- en afbouw + transport
Container huren in

Mogelijkheden voor een opslagcontainer huren

4m verhuurbox 16m3 8m2

Prijs vanaf € 2.86 ex btw per kalenderdag Prijs vanaf € 20,- ex btw per week. (transport vanaf € 0,70 ex btw p/km.) We hanteren een minimale huur van 4 weken als starttarief voor onze containers, ongeacht de duur van uw huurperiode. Elke week langer dan 4 weken worden per week berekend. Containers huren voor bedrijven en particulieren. Afhalen of leveren is geen probleem.

3m verhuurbox 15m3 6m2

Prijs vanaf € 2.14 ex btw per kalender dag. Prijs vanaf € 15,- ex 21% btw per week. We hanteren een minimale huur van 4 weken als starttarief voor onze containers, ongeacht de duur van uw huurperiode. Elke week langer dan 4 weken worden per week berekend. Transport vanaf € 0,70 ex btw p/km. Containers huren voor bedrijven en particulieren. Afhalen of leveren is geen probleem. Speciale verzoeken kunnen ook via de offerte ingestuurd worden!

8ft opslagcontainer 10m3 5m2

Prijs vanaf € 20,- ex 21% btw per week. (transport vanaf € 2,50 ex btw p/km. af depot) Afmetingen: extern 2438x2200x2260mm 9.82m3 Containers huren voor bedrijven en particulieren. Afhalen of leveren is geen probleem. Diverse toegangsopties mogelijk! Speciale verzoeken kunnen aan uw offerte aanvraag toegevoegd worden!

10ft opslagcontainer 16m3 7m2

 • Oppervlakte van 7m², inhoud van 16m³
 • Staat gelijk aan 160 autobanden, 16 wasmachines of 144 verhuisdozen
 • Vanaf € 22,- ex. 21% btw per week
 • Starttarief staat gelijk aan een huurperiode van 4 weken
 • Vrijblijvende offerte binnen 48 uur

20ft opslagcontainer 33m3 14m2

 • Afmetingen lengte 6x2,4m Oppervlakte van 14m², inhoud van 33m³
 • Volume staat ongeveer gelijk aan 480 autobanden, 48 wasmachines of 432 verhuisdozen
 • Vanaf € 20,- ex. 21% btw per week
 • Korte huur ook mogelijk wij berekenen als tarief 4 weken totaal.
 • Vrijblijvende offerte op werkdagen binnen 48 uur.

40ft opslagcontainer 67.8m3 28m2

Prijs vanaf € 30,- ex 21% btw per week. (transport vanaf € 2,50 ex btw p/km. af depot). afmetingen: extern 12192x2438x2591mm 67.8m3 Containers huren voor bedrijven en particulieren. Afhalen of leveren is geen probleem. Diverse toegangsopties mogelijk! Speciale verzoeken kunnen aan uw offerte aanvraag toegevoegd worden!

Verhuurbox.nl: te huur in Amersfoort

Verhuurbox.nl is onderdeel van Vliet Bouwmaterieel B.V. uit IJsselstein en is werkzaam in heel Nederland. Naast de transport en verhuur van opslagcontainers bieden wij nog tal van andere diensten. Opslag nodig voor uw verhuizing? Wij ontzorgen in de breedste zin en dit is niet geheel in 1 website te vangen. Dus denk ruim en bespreek met ons de verder mogelijkheden.

Welke maat container heb ik nodig?

Het kiezen van de juiste maat opslagcontainer is een belangrijke stap in het opslaan van spullen tijdens een verhuizing, renovatie of het opslaan van materiaal. Bij Verhuurbox.nl hebben we verschillende maten containers van 10m³, 15m³, 16m³, 33m³ en 67.8m³. Bekijk eerst hoeveel spullen u wilt opslaan en maak een lijst van alle grote meubels, apparatuur en andere grote items. Denk hierbij ook aan de vorm van uw spullen of meubels, omdat hiervoor een andere hoogte of breedte van toepassing kan zijn. Overweeg hierbij ook hoe vaak u spullen uit de container moet hebben en of u bijvoorbeeld loopruimte nodig heeft. Een container huren in Amersfoort of wilt u meer advies over welke maat het best geschikt is voor u? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zullen u helpen!

Container afmetingen

Bij Verhuurbox.nl hebben we containers in verschillende afmetingen van 10m³ tot en met 67.8m³. Om zo efficiënt mogelijk met de ruimte om te gaan is het belangrijk dat u goed weet wat u in de container wilt opslaan. Door grote meubels of apparaten op te meten kunt u bijvoorbeeld een inschatting maken van de benodigde hoogte en breedte. De kleinste afmeting kunt u gebruiken voor het tijdelijk opslaan van spullen in verhuisdozen of kratten. Dit is bijvoorbeeld van handig als u gaat verbouwen of een tijdelijke renovatie aan uw woning heeft. In de grootste afmeting opslagcontainer kunt u een zo goed als volledige inboedel kwijt. Weet u niet precies welk formaat u wilt, of wilt u advies? Neem gerust contact met ons op en bespreken we uw specifieke situatie.

Kovobel demontabele container
Container huren

Opslag container thuis

Een opslagcontainer kan dienen als tijdelijke opbergoplossing. Bijvoorbeeld wanneer u een tijdelijke opslag voor spullen nodig heeft tijdens een renovatie, verbouwing of als u gaat verhuizen. De opslagcontainers zijn waterbestendig en gemaakt van roestvrij staal, waardoor uw waardevolle spullen goed beschermd worden. Het gegalvaniseerde staal zal door de zinklaag niet gaan roesten, ongeacht hoe lang u de container huurt. Als uw waardevolle spullen in de container liggen opgeslagen hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Verhuurboxen kunnen gemonteerd of gedemonteerd bij ons afgehaald worden, maar zeecontainers worden bij u thuis afgeleverd. Doordat containers volledig te demonteren zijn kunt u deze meenemen in een aanhanger en thuis eenvoudig opbouwen. Wij snappen als geen ander dat u uw waardevolle spullen goed wil beveiligen. Wij bieden daarom ook extra beveiligingsmogelijkheden, zoals: een offshore grade pinslot, smartlock of een inbraak vertragende stang. Wilt meer weten over beveiliging of wilt u een opslagcontainer huren in Utrecht? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen!

Heb ik een vergunning nodig?

In de meeste gevallen is het niet nodig om een vergunning aan te vragen voor een tijdelijke opslagcontainer. Wilt u de opslagcontainer op een parkeerplaats of openbare weg plaatsen? Dan is het verstandig om contact op te nemen met de gemeente over de regelgeving hiervoor. Het is daarnaast ook netjes om bij de buren aan te geven dat u een opslagcontainer gaat plaatsen. Leg aan de buren uit waarom u de opslag container plaatst en hoe lang deze daar zal blijven staan. Zo voorkomt u hinder tijdens uw verbouwing of verhuizing. Wilt u opslagruimte huren in IJsselstein, of meer weten over de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Offerte tool

Onze website dient als offerte tool. U kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn. Na het invullen en opsturen van de aanvraag ontvangt u binnen 48 uur een offerte op maat. Heeft u vragen of staat uw wens er niet tussen omtrent het huren van een opslagcontainer neem dan contact met ons op.

Verdere dienstverlening en mogelijkheden

Van Vliet Bouwmaterieel B.V. voorheen Technische Bouwservice houdt zich o.a. bezig met de volgende service gerelateerde zaken.

 • Een kantoorunit huren 
 • Keuren van Ladders, Trappen en Rolsteigers volgens NEN 2484, NEN-EN 1004 en EN 1147
 • Keuren van Elektrische Arbeidsmiddelen volgens NEN 3140
 • Reparatie van gereedschap en andere materialen
 • Haal- en brengservice van gekochte of gehuurde artikelen
 • Op- en afbouw + transport
 • Modificaties aan containers

Heeft u een vraag, gebruik dan dit formulier.

Heeft u een snelle vraag? Bel dan +31 (0)30 – 6880 200