Container huren in Rotterdam

Verhuurbox is dé oplossing voor uw opslagbehoeften: betrouwbaar en flexibel. Wij bieden verschillende afmetingen en mogelijkheden, denk aan het huren van een container in Rotterdam of bij ons op locatie. Onze containers zijn niet alleen veilig, maar ook duurzaam en waterdicht. Uw opgeslagen eigendommen zullen dus beschermd blijven tegen alle weersomstandigheden. Onze prijzen doen niets af aan de kwaliteit. Of u nu gaat verhuizen of een container wil huren voor uw voorraad, wij helpen u verder. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe het huren van een container in Rotterdam uw opslagproblemen oplost! U ontvangt binnen 48 uur een bericht van ons.

 • Binnen 48 uur bericht!
 • Op- en afbouw + transport
 • Haal- en brengservice van gekochte of gehuurde artikelen
 • Goede klantenservice
Container huren in

Mogelijkheden van container huren in Rotterdam

4m verhuurbox 16m3 8m2

Containers huren voor bedrijven en particulieren. Afhalen of leveren is geen probleem. Prijs vanaf € 2,85 ex btw per kalenderdag (€ 20,- ex btw per week). Wij berekenen bij aanvang van de huur voor kortere periode dan 4 weken, minimaal 4 weken huur. Elke week langer wordt per week berekend. U betaald dus nooit te veel! Elke week langer dan 4 weken worden per week berekend. Transport kunnen wij ook verzorgen! Wij vervoeren met een Iveco daily en mini heftruck. Dit is aanzienlijk schoner en goedkoper dan een vrachtwagen! Afhalen of leveren is geen probleem.

3m verhuurbox 15m3 6m2

Containers huren voor bedrijven en particulieren. Afhalen of leveren is geen probleem. Prijs vanaf € 2,15 ex btw per kalenderdag. Prijs vanaf € 15,- ex 21% btw per week. Wij berekenen bij aanvang van de huur voor kortere periode dan 4 weken, minimaal 4 weken huur. Elke week langer wordt per week berekend. U betaald dus nooit te veel! Transport kunnen wij ook verzorgen! Wij vervoeren met een Iveco daily en mini heftruck. Dit is aanzienlijk schoner en goedkoper dan een vrachtwagen! Speciale verzoeken kunnen ook via de offerte ingestuurd worden!

8ft opslagcontainer 10m3 5m2

Prijs vanaf € 20,- ex 21% btw per week. (transport vanaf € 2,50 ex btw p/km. af depot) Afmetingen: extern 2438x2200x2260mm 9.82m3 Containers huren voor bedrijven en particulieren. Afhalen of leveren is geen probleem. Diverse toegangsopties mogelijk! Speciale verzoeken kunnen aan uw offerte aanvraag toegevoegd worden!

10ft opslagcontainer 16m3 7m2

 • Oppervlakte van 7m², inhoud van 16m³
 • Staat gelijk aan 160 autobanden, 16 wasmachines of 144 verhuisdozen
 • Vanaf € 18,- ex. 21% btw per week
 • Wij berekenen bij aanvang van de huur voor kortere periode dan 4 weken, minimaal 4 weken huur. Elke week langer wordt per week berekend. U betaald dus nooit te veel!
 • Vrijblijvende offerte binnen 48 uur

20ft opslagcontainer 33m3 14m2

 • Afmetingen lengte 6x2,4m Oppervlakte van 14m², inhoud van 33m³
 • Volume staat ongeveer gelijk aan 480 autobanden, 48 wasmachines of 432 verhuisdozen
 • Vanaf € 20,- ex. 21% btw per week
 • Wij berekenen bij aanvang van de huur, voor kortere periode dan 4 weken, minimaal 4 weken huur. Elke week langer wordt per week berekend. U betaald dus nooit te veel!
 • Vrijblijvende offerte op werkdagen binnen 48 uur.

40ft opslagcontainer 67.8m3 28m2

 • Prijs vanaf € 30,- ex 21% btw per week.
 • afmetingen: extern 12192 x 2438 x 2591 mm 67.8m3
 • Containers huren voor bedrijven en particulieren. Afhalen of leveren is geen probleem.
 • Wij berekenen bij aanvang van de huur voor kortere periode dan 4 weken, minimaal 4 weken huur. Elke week langer wordt per week berekend. U betaald dus nooit te veel!
 • Vrijblijvende offerte binnen 48 uur.

Opslag huren via Verhuurbox.nl

Verhuurbox.nl is onderdeel van Vliet Bouwmaterieel B.V. uit IJsselstein en is werkzaam in heel Nederland. Naast de transport en verhuur van opslagcontainers bieden wij nog tal van andere diensten. Wij ondersteunen in de breedste zin en dit is niet geheel in 1 website te vangen. Dus denk ruim en bespreek met ons de verdere mogelijkheden. Wij helpen u uiteraard graag bij het huren van een container in Rotterdam.

Welke afmeting container huren?

Bij het opslaan van spullen tijdens een verhuizing of renovatie is het kiezen van de juiste afmeting container een belangrijke stap. Wij bieden bij Verhuurbox.nl meerdere maten containers van 10m³, 15m³, 16m³, 33m³ en 67.8m³. Maak van te voren een lijst met alle grote meubels, apparatuur, grote items en bekijk hoeveel spullen u wilt opbergen. Het is hierbij ook verstandig om te denken aan de vorm van de spullen of meubels, omdat hiervoor een andere hoogte of breedte van toepassing is. Hierbij moet u ook overwegen hoe vaak u spullen uit de container nodig heeft en of u hier extra loopruimte nodig heeft hiervoor. Wilt u een container huren in Rotterdam of meer advies over de afmetingen voor uw situatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder!

Container afmetingen

Bij Verhuurbox.nl bieden wij containers in meerdere afmetingen van 10m³ tot en met 67.8m³. Zo efficiënt mogelijk omgaan met de ruimte kunt u doen door een goede schatting te maken van wat u in de container wilt opslaan. De kleinste afmeting container kunt u gebruiken voor het tijdelijk opslaan van verhuisdozen of kratten. Een opslagcontainer is bijvoorbeeld handig als u een tijdelijke renovatie heeft aan uw huis of als u gaat verbouwen. De grootste opslagcontainer kunt u gebruiken om een zo goed als volledige inboedel op te slaan. Wilt u hulp bij het kiezen van een formaat of wilt u advies? Neem vandaag nog contact op en we bespreken samen uw situatie.

demontabele container kopen
Container huren

Opslag container thuis

Een container dient als een tijdelijke oplossing voor opslag van spullen. Als u gaat verhuizen of een tijdelijke opslag voor spullen nodig heeft tijdens een renovatie of verbouwing biedt een opslagcontainer mogelijkheden. Doordat de opslagcontainers zijn gemaakt van roestvrij staal en waterbestendig zijn, zullen uw waardevolle spullen goed beschermd worden. Door de zinklaag van het gegalvaniseerde staal zal de container niet gaan roesten, ongeacht hoe lang u de container huurt. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw waardevolle spullen als deze in de container opgeslagen liggen. De zeecontainers worden altijd bij u thuis afgeleverd, maar de verhuurboxen kunnen ook gedemonteerd of gemonteerd bij ons worden afgehaald. U bent hierdoor flexibel in het halen, monteren, demonteren en terugbrengen van de opslagcontainer. U kunt de container gedemonteerd meenemen in een aanhanger en thuis eenvoudig opbouwen. Uw waardevolle spullen goed beveiligen kan goed met een opslagcontainer. Wij bieden daarnaast ook extra beveiligingsmogelijkheden, zoals: een inbraak vertragende stang, een offshore grade pinslot of een smartlock. Wilt u een opslagcontainer huren in Utrecht of meer weten over de beveiligingsmogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen!

Heb ik een vergunning nodig?

In de meeste gevallen is het niet nodig om een vergunning aan te vragen bij het plaatsen van een tijdelijke opslagcontainer. Wilt u de container plaatsen op de openbare weg of op een parkeerplaats? Dan is het verstandig om contact op te nemen met de gemeente voor de regelgeving hierover. Het is daarnaast ook netjes om bij uw buren aan te geven dat u een container gaat plaatsen. Leg hierbij uit hoe lang uw opslagcontainer zal blijven staan en waarom u deze nodig heeft. Hiermee voorkomt u hinder tijdens uw verbouwing of verhuizing. Wilt u een container huren in Amersfoort of meer weten over de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Offerte tool

Onze website dient als offerte tool. U kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn. Na het invullen en opsturen van de aanvraag ontvangt u binnen 48 uur een offerte op maat. Heeft u vragen of staat uw wens er niet tussen omtrent het huren van een opslagcontainer neem dan contact met ons op.

Verdere dienstverlening en mogelijkheden

Van Vliet Bouwmaterieel B.V. voorheen Technische Bouwservice houdt zich o.a. bezig met de volgende service gerelateerde zaken.

 • Keuren van Ladders, Trappen en Rolsteigers volgens NEN 2484, NEN-EN 1004 en EN 1147
 • Keuren van Elektrische Arbeidsmiddelen volgens NEN 3140
 • Reparatie van gereedschap en andere materialen
 • Haal- en brengservice van gekochte of gehuurde artikelen
 • Op- en afbouw + transport
 • Modificaties aan containers
 • Een kantoorunit huren 

Heeft u een vraag, gebruik dan dit formulier.

Heeft u een snelle vraag? Bel dan +31 (0)30 – 6880 200