Container huren Nieuwegein

Containerverhuur in Nieuwegein Bij ons vindt u dé oplossing voor uw opslag behoeften, met betrouwbare en flexibele containerverhuur als specialiteit. Wij bieden verschillende afmetingen en mogelijkheden, variërend van container verhuur geleverd in Nieuwegein tot het huren van een container op onze eigen locatie te IJsselstein. Onze containers staan bekend om hun duurzaamheid, veiligheid en waterdichtheid, waardoor uw eigendommen altijd beschermd zijn tegen de elementen. Onze scherpe prijzen gaan hand in hand met de hoogwaardige kwaliteit die wij bieden. Of u nu gaat verhuizen of extra opslagruimte nodig heeft, onze container verhuur en containerverhuur diensten staan tot uw beschikking. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan voor containerverhuur in Nieuwegein, en binnen 48 uur ontvangt u een reactie van ons.

 • Binnen 48 uur bericht!
 • Op- en afbouw + transport
 • Haal- en brengservice van gekochte of gehuurde artikelen
 • Goede klantenservice

Mogelijkheden voor een opslagcontainer huren

4m verhuurbox 16m3 8m2

Prijs vanaf € 2.86 ex btw per kalenderdag Prijs vanaf € 20,- ex btw per week. (transport vanaf € 0,70 ex btw p/km.) We hanteren een minimale huur van 4 weken als starttarief voor onze containers, ongeacht de duur van uw huurperiode. Elke week langer dan 4 weken worden per week berekend. Containers huren voor bedrijven en particulieren. Afhalen of leveren is geen probleem.

3m verhuurbox 15m3 6m2

Prijs vanaf € 2.14 ex btw per kalender dag. Prijs vanaf € 15,- ex 21% btw per week. We hanteren een minimale huur van 4 weken als starttarief voor onze containers, ongeacht de duur van uw huurperiode. Elke week langer dan 4 weken worden per week berekend. Transport vanaf € 0,70 ex btw p/km. Containers huren voor bedrijven en particulieren. Afhalen of leveren is geen probleem. Speciale verzoeken kunnen ook via de offerte ingestuurd worden!

8ft opslagcontainer 10m3 5m2

Prijs vanaf € 20,- ex 21% btw per week. (transport vanaf € 2,50 ex btw p/km. af depot) Afmetingen: extern 2438x2200x2260mm 9.82m3 Containers huren voor bedrijven en particulieren. Afhalen of leveren is geen probleem. Diverse toegangsopties mogelijk! Speciale verzoeken kunnen aan uw offerte aanvraag toegevoegd worden!

10ft opslagcontainer 16m3 7m2

 • Oppervlakte van 7m², inhoud van 16m³
 • Staat gelijk aan 160 autobanden, 16 wasmachines of 144 verhuisdozen
 • Vanaf € 22,- ex. 21% btw per week
 • Starttarief staat gelijk aan een huurperiode van 4 weken
 • Vrijblijvende offerte binnen 48 uur

20ft opslagcontainer 33m3 14m2

 • Afmetingen lengte 6x2,4m Oppervlakte van 14m², inhoud van 33m³
 • Volume staat ongeveer gelijk aan 480 autobanden, 48 wasmachines of 432 verhuisdozen
 • Vanaf € 20,- ex. 21% btw per week
 • Korte huur ook mogelijk wij berekenen als tarief 4 weken totaal.
 • Vrijblijvende offerte op werkdagen binnen 48 uur.

40ft opslagcontainer 67.8m3 28m2

Prijs vanaf € 30,- ex 21% btw per week. (transport vanaf € 2,50 ex btw p/km. af depot). afmetingen: extern 12192x2438x2591mm 67.8m3 Containers huren voor bedrijven en particulieren. Afhalen of leveren is geen probleem. Diverse toegangsopties mogelijk! Speciale verzoeken kunnen aan uw offerte aanvraag toegevoegd worden!

Container huren via Verhuurbox.nl

Verhuurbox.nl is onderdeel van Vliet Bouwmaterieel B.V. uit IJsselstein en is werkzaam in heel Nederland. Naast de transport en verhuur van opslagcontainers bieden wij nog tal van andere diensten. Wij ontzorgen in de breedste zin en dit is niet geheel in 1 website te vangen. Dus denk ruim en bespreek met ons de verdere mogelijkheden. Wij helpen u uiteraard graag bij het huren van een container in Utrecht.

Welke afmetingen heb ik nodig?

Het kiezen van de juiste afmetingen opslagcontainer is een belangrijke stap in het opslaan van spullen tijdens het opslaan van materiaal, een verhuizing of een renovatie. Wij bieden verschillende maten containers van 10m³, 15m³, 16m³, 33m³ en 67.8m³. Maak van te voren een lijst van alle grote meubels, apparatuur en grote items en bekijk hoeveel spullen u wilt opslaan. Het is hierbij ook verstandig om te denken aan de breedtes en lengtes van uw spullen of meubels, omdat hiervoor een andere breedte of hoogte van toepassing voor kan zijn. Hierbij moet u ook overwegen hoe vaak u spullen uit de container nodig heeft en dus extra loopruimte wilt. Wilt u een container huren in Nieuwegein, of wilt u meer advies over de afmetingen voor uw situatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder!

Container afmetingen

We bieden bij Verhuurbox.nl verschillende maten containers van 10m³ tot en met 67.8m³. Het is belangrijk dat u goed weet wat u in de container wilt opslaan om zo efficiënt mogelijk met de ruimte om te gaan. De kleinste container kunt u gebruiken voor het tijdelijk opslaan van kratten of verhuisdozen. Dit is bijvoorbeeld van toepassing als u een tijdelijke renovatie aan uw huis heeft of als u gaat verbouwen. De grootste opslag container kunt u gebruiken voor het opslaan van een volledige inboedel. Wilt u hulp of advies bij het kiezen van het juiste formaat? We bespreken uw situatie en u kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

demontabele container kopen
Container huren

Opslag container thuis

Een opslagcontainer dient als tijdelijke opbergoplossing. Als u gaat verhuizen of een tijdelijke opslag voor spullen nodig heeft tijdens een renovatie of verbouwing huurt u een container. Doordat de containers gemaakt zijn van roestvrij staal zijn deze waterbestendig en zullen ze uw waardevolle spullen goed beschermen. Door de zinklaag van het gegalvaniseerde staal zal de container niet gaan roesten, ongeacht hoe lang u de container in gebruik heeft. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw waardevolle spullen wanneer deze opgeslagen liggen in de container. Verhuurboxen kunnen gemonteerd of gedemonteerd bij ons afgehaald worden, zeecontainers worden altijd bij u thuis afgeleverd. Hierdoor bent u flexibel in het ophalen, monteren, demonteren en inleveren van de opslagcontainer. Hierdoor kun u de opslagcontainer ook meenemen in een aanhanger en thuis gemakkelijk opbouwen. Dat u uw waardevolle spullen goed beveiligd wil hebben snappen wij als geen ander. Wij bieden daarom ook extra beveiligingsopties, zoals: een smartlock, een inbraak vertragende stang of een offshore grade pinslot. Wilt u een opslagcontainer huren in Utrecht of meer weten over de beveiligingsmogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen!

Heb ik een vergunning nodig?

In de meeste gevallen is een vergunning niet nodig voor het plaatsen van een tijdelijke opslagcontainer. Wilt u de container op de openbare weg of op een parkeerplaats zetten? Dan is het verstandig om contact op te nemen met de gemeente over de regelgeving hiervan. Het is daarnaast ook netjes om bij uw buren aan te geven dat er een container geplaatst zal worden. Leg aan uw buren uit waar u de container voor gaat gebruiken en hoe lang deze daar zal blijven staan. Zo kunt u hinder tijdens uw verhuizing of verbouwing voorkomen. Wilt u een container huren in Amersfoort of meer weten over de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op!

Offerte tool

Onze website dient als offerte tool. U kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn. Na het invullen en opsturen van de aanvraag ontvangt u binnen 48 uur een offerte op maat. Heeft u vragen of staat uw wens er niet tussen omtrent het huren van een opslagcontainer neem dan contact met ons op!

Verdere dienstverlening en mogelijkheden

Van Vliet Bouwmaterieel B.V. voorheen Technische Bouwservice houdt zich o.a. bezig met de volgende service gerelateerde zaken.

 • Een kantoorunit huren 
 • Reparatie van gereedschap en andere materialen
 • Keuren van Ladders, Trappen en Rolsteigers volgens NEN 2484, NEN-EN 1004 en EN 1147
 • Modificaties aan containers
 • Keuren van Elektrische Arbeidsmiddelen volgens NEN 3140
 • Haal- en brengservice van gekochte of gehuurde artikelen
 • Op- en afbouw + transport

Heeft u een vraag, gebruik dan dit formulier.

Heeft u een snelle vraag? Bel dan +31 (0)30 – 6880 200